TÜGİAD Bursa Özkul’a emanet

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Bursa Şubesi’nin yeni başkanı Onur Özkul oldu. Derneğin önceki akşam Almira Hotel’de yapılan 9’uncu olağan genel kurulu iki listenin yarışına sahne oldu.

TÜGİAD Bursa Özkul’a emanet

ASLIHAN AYDIN

 

Mevcut başkan Gökhan Onur yeniden aday olmadığı seçimlerde, Sinan Topuk ile Onur Özkul yarıştı. TÜGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Çuhacı’nın da hazır bulunduğu genel kurulda kullanılan 93 oyun 43’ünü Sinan Topuk alırken, Onur Özkul 50 oyla ipi göğüsledi. 

Onur Özkul, yaptığı konuşmada, derneğin diğer şubeleri ve sivil toplum kuruluşları arasında sağlıklı iletişim ve samimi ilişkiye önem vereceklerini vurguladı. Daha güçlü bir TÜGİAD amaçladıklarını anlatan Özkul, “Yönetim kurulunda olan kişileri komisyon başkanı yapmayı ve her komisyonda 5’er üye çalıştırarak, en az 45 kişilik daha aktif çalışan bir ekip yaratmayı amaçlıyoruz” dedi. Özkul, derneğin nitelikli üye sayısını artırma amacında olduklarını da sözlerine ekledi.

İŞTE YENİ YÖNETİM

TÜGİAD Bursa Şubesi’nin yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Onur Özkul, Berk Noyan, Ahmet Parseker, Ersoy Tabaklar, Batu Taner, Berkay Uğurtuğ, Tufan Soyuak, Enis Üner, Elif Bilge Olağaner.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X