TÜGİAD’dan başarılı öğrencilere burs

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Bursa Şube Başkanı Onur Özkul, Uludağ Üniversitesi (UÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) bünyesinde bulunan 7 bölümün birincilerine burs vereceklerini açıkladı.

TÜGİAD’dan başarılı öğrencilere burs

AYŞEGÜL GÜRAL AKTÜRK

 

Özkul, dün Almira Hotel’de düzenlenen basın toplantısında göreve geldikleri günden bu yana gerçekleştirdikleri faaliyetleri anlattı. Bir çok kurum ziyareti yaptıklarını ve üye eğitimlerine önem verdiklerini ifade eden Özkul, ”Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ile olan ilişkiyi çok önemsiyoruz. Uludağ Üniversitesi ili de yakın temas halindeyiz. Biz iş adamı olduğumuz için daha çok ağırlığımızı İİBF’ye veriyoruz. İİBF’de yer alan 7 tane bölümün birincilerine TÜGİAD olarak burs vereceğiz. Bunun dışında söz konusu bölümden mezun olmuş ve kendi işini kurmak isteyen gençlere yol göstermeye çalışacağız” dedi.

HEDEF TÜGİAD ÜNİVERSİTESİ

Bursa Tasarım ve Teknoloji Geliştirme Merkezi’nde (BUTGEM) sınıf açacaklarını da dile ifade eden Özkul, bunun çok sevdikleri bir proje olduğunu kaydetti. Özkul, ”Bizler işadamı olarak kendi deneyimlerimizle topluma faydalı olabildiğimiz an bence en doğrusunu yapmış oluyoruz. Gönüllülük esası burada biraz daha çalışıyor. Bunun bir benzerini senelerce TÜGİAD olarak Uludağ Üniversitesi ile yaptık. Belki de bu yaptığımız ileride çok amaçladığımız hedeflediğimiz TÜGİAD Üniversitesi’nin de bir başlangıcı olacak” diye konuştu.

OTİZM DERNEĞİYLE İŞBİRLİĞİ

Sosyal sorumluluk projeleri yapmaya çalıştıklarına işaret eden Özkul, bu dönem için Renk Otizm Derneği ile birlikte çalıştıklarını söyledi. Özkul, şöyle devam etti: ”Otizm hastası çocuklarımızın kendi elleriyle boyadıkları çok değerli tabakları misafir olduğumuz kişilere ulaştırıyoruz. TÜGİAD ormanı çok önemli bir konu. Çevreye karşı olan görevlerimiz, sorumluluklarımız fevkalade yüksek. Bunu bir ritüel haline getirip TÜGİAD üyesi olacak her kişiye üyelik öncesi bir tane Bursa, bir tane Türkiye ve bir tane dünya için ağaç fidanı diktirmek istiyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X