TÜGVA Yaz Okulu törenle sona erdi

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bursa İl Temsilciliği tarafından düzenlenen yaz okuluna katılan öğrenciler, Atatürk Kongre Kültür Merkezi’ndeki (Merinos AKKM) törenle sertifikalarını aldı.

TÜGVA Yaz Okulu törenle sona erdi

Konuşmaların ardından yaz okulu boyunca yapılan eğitimler video gösterimiyle anlatıldı. Ardından kız ve erkek öğrenciler tarafından sure, ayet ve hadisler okundu. Seslendirdikleri şiirlerle katılanlara duygusal anlar da yaşatan öğrenciler, dombra şarkısını söyleyerek de velileri coşturdu. Peygamber Efendimizin Veda Hutbesi’nin de seslendirildiği programda, öğrenciler ilahiler okuyarak performanslarıyla büyük alkış aldı.

Törenin sonunda Büyükşehir Başkanvekili Karlık ve TÜGVA Bursa İl Temsilcisi Yavuz tarafından yaz okulu boyunca katkı sunan eğitmenlere plaket takdim edildi. Eğitim süresince başarılı bulunan öğrencilerin çeşitli hediyelerle ödüllendirildiği törende, tüm öğrencilere katılım sertifikaları dağıtıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X