TÜKETBİR’den Karaca’ya övgü

Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği (TÜKETBİR) Genel Başkanı Bülent Tunç, Karacabey Kırmızı Et Üreticileri Birliği’nin ziyaret ederek, bilgi alışverişinde bulundu.

TÜKETBİR’den Karaca’ya övgü

AYHAN FİDAN

Tunç, Birliğin Başkanı Nuri Karaca’nın çalışmalarını başarılı bulduğu için Karacabey’de olduğunu ifade ettikten sonra, önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye Et ve Süt Kurumu tarafından Avrupa’dan besicilere gümrük vergisi ödemeden ithal edilecek büyükbaş hayvanların 23-25 Aralık tarihleri arasında Türkiye’ye geleceğini kaydeden Tunç, Karacabey Kırmızı Et Üreticileri Birliği’nin 14 besiciye verilmek üzere 584 büyükbaş hayvan talep ettiğini kaydetti. Et ithalatına karşı olduklarını ifade eden Tunç, ”Doğru olanı; besiliklerin ülkemize getirilerek çoğaltılması. Bu işi yapması gerekenler de birliklerdir. Bakanlık’da bu konuda birlikleri denetlemeli. Amaç; ülkemizde üretimi arttırmak” şeklinde konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X