Tüketicinin masraf isyanı

Bursalı tüketiciler, dosya masraflarını geri ödeme sözünü yerine getirmeyen Ziraat Bankası önünde oturma eylemi yaptı. Bursa Tüketiciler Derneği (BTD) Başkanı Sıtkı Yılmaz, dosya masraflarını alana kadar eylemi sürdüreceklerini söyledi.

Tüketicinin masraf isyanı

Ziraat Bankası Heykel Şubesi önünde toplanan 20 kişilik grup, ‘dosya masrafı’ adı altında kendilerinden alınan paraların iade edilmesini istedi. 

Vatandaşlar adına açıklama yapan BTD Başkanı Sıtkı Yılmaz, tüketicinin bankalardan aldığı kredi için ödediği dosya ve komisyon masrafları ile ilgili hukuk mücadelesini sürdürdüğünü kaydetti. Ziraat Bankası Genel Müdürünün, tüketicilerin hakem heyetlerine başvurmaksızın tüketici paralarının ödeneceğine dair söz verdiğini hatırlatan Yılmaz, “Biz tüketiciler olarak bu verilen sözden umutlanmış bunun gereğini beklemiştik. Ancak ne yazıktır ki bugüne kadar sayın genel müdürün verdiği söz yerine getirilmemiştir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X