Tülay Babuşçu’dan Atatürk paylaşımı açıklaması

Twitter hesabından ‘600 yıllık imparatorluğun 90 yıllık reklam arası sona erdi’ paylaşımıyla gündem olan AK Parti’nin eski milletvekili Tülay Babuşçu, 29 Ekim ve 10 Kasım’da yaptığı paylaşımla ilgili açıklama yaptı.

Tülay Babuşçu’dan Atatürk paylaşımı açıklaması

Babuşçu, 29 Ekim ve 10 Kasım paylaşımlarıyla ilgili olarak, ‘Ben bu paylaşımları daha önceki yıllarda da, aynı tarihlerde yaptım. Yine yazacak bir şeyler bulamamışlar mı ısıtıp ısıtıp veriyorlar. 10 Kasım’da, 30 Ağustos’ta, 29 Ekim’de, her bayramda paylaşıyorum’ diye konuştu.

Tepki çeken paylaşımı hatırlatan Babuşçu, ‘Benim orada yazdığım cümlede ne Cumhuriyet var ne Cumhuriyeti yıkmak var ne de Cumhuriyeti kaldırmak var. Bunu, birileri beni siyasetten elemek için köpürtüyor’ diye konuştu.

Tülay Babuşçu, geçen 10 Kasım’da Facebook hesabından, Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümü nedeniyle, Atatürk ve Anıtkabir resminin bulunduğu, üzerinde, ‘Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Atatürk. Her 10 Kasım’da yeniden doğar’ mesajını yayınlamıştı. AK Partili eski vekil Babuşcu, üzerinde Atatürk resmi ve ’29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun’ yazılı mesajı ise 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda takipçileriyle paylaşmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X