‘Tüm çabalarımız Mustafakemalpaşa için’

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, “Halkımızla el ele Mustafakemalpaşamızı tüm potansiyelleri ile ülkemizin gözde ilçelerinden biri haline getireceğiz” dedi.

‘Tüm çabalarımız Mustafakemalpaşa için’

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti. 

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ziyarette çalışmalarla ilgili bilgi verirken, projeleri anlattı. AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ise, “Büyükşehir Yasası ile birlikte Büyükşehir Belediyemiz, ilçe belediyemiz ve sürekli halkla iç içe olarak çalışmalarını sürdüren il ile ilçe teşkilatlarımız, Mustafakemalpaşamıza hak ettiği hizmetlerin verilebilmesi adına çalışmalarını sürdürüyor. Halkımız bize güveniyor, bizler de bu güvenin hakkını verebilmek için tüm teşkilatlarımız ve belediyelerimizle çalışıyoruz. Halkımızla el ele Mustafakemalpaşamızı tüm potansiyelleri ile ülkemizin gözde ilçelerinden biri haline getireceğiz” dedi.

Başkan Torun daha sonra belediye tarafından her yaştan vatandaşın girişimcilik ruhunu geliştirmek amacıyla açılan kursta eğitim gören öğrencileri ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X