Tüm camilerde şehitler için hatim ve dualar okundu

Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı yurt içinde ve yurt dışında 90 binin üzerindeki camide, İstanbul’da düzenlenen terör saldırısında şehit düşen vatandaşlar için hatim ve dualar okundu.

Tüm camilerde şehitler için hatim ve dualar okundu

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, İstanbul’da dün gece yapılan terör saldırılarında şehit olan vatandaşlar için yurt içinde ve yurt dışındaki tüm camilerde özel program düzenlenmesi talimatını verdi. 

Hazreti Muhammed’in dünyaya geldiği gün olarak kutlanan Mevlit Kandili dolayısıyla Yozgat ve Nevşehir’deki camilerde mevlit programları düzenlendi.

Çapanoğlu Büyük Camisi’nde akşam namazının ardından vatandaşlar, ellerini dua için açtı.

İstanbul’da dün akşam düzenlenen terör saldırılarında şehit olan polisler ve vatandaşlar için kentteki camilerin tamamında hatim ve dualar okundu. 

Nevşehir

Nevşehir’de Mevlit Kandili dolayısıyla camileri dolduran vatandaşlar, dua edip namaz kıldı. 

Tüm camilerde, Kuran-ı Kerim okunmasıyla başlayan kandil programında, İstanbul’da dün akşam düzenlenen terör saldırılarında şehit olan polisler ve vatandaşlar için dua edildi.

Afyonkarahisar

Afyonkarahisar’da İmaret Camisinde Mevlit Kandili dualarla idrak edildi.

Müftülük tarafından düzenlenen programda İstanbul Beşiktaş’da dün akşam yaşanan terör saldırısında şehit olanlar için hatim ve dualar okundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X