Tüm gözler onun üstünde… Canlı yayında açıkladı! 3 büyükler şok oldu

Bursaspor’un Türk futboluna kazandırdığı 18 yaşındaki forvet oyuncusu Ali Akman, TFF 1. Lig’de attığı gollerle adından oldukça söz ettirdi. Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin transfer listesinin ilk sıralarında yer alan Ali Akman’da son dakika gelişmesi yaşandı. Genç futbolcunun yeni adresini canlı yayında duyurdu. İşte detaylar…

Tüm gözler onun üstünde… Canlı yayında açıkladı! 3 büyükler şok oldu

Bursaspor’da gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplayan 18 yaşındaki Ali Akman yıldızını iyiden iyiye parlattı. Genç futbolcu oynadığı 9 maçta kaydettiği 7 golle tüm dikkatleri üzerine çekti. Galatasaray,Fenerbahçe ve Beşiktaş, sözleşmesi sezon sonunda bitecek Ali Akman için nabız yoklamaya başlarken transferde sürpriz bir gelişme yaşandı. İşte detaylar…

Bursaspor, Türk futboluna yeni bir yıldız kazandırmak üzere… TFF 1. Lig’de Yeşil Beyazlı formayla oynadığı 9 maçta attığı 7 golle tüm dikkatleri üzerine çeken Ali Akman başta Süper Lig devleri olmak üzere Avrupa’nın birçok kulübü tarafından izleniyor…

Üç büyükler peşinde

Türk futbolunda yaşanan forvet krizine son vermesi beklenen Ali Akman, Galatasaray başta olmak üzere Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın da radarına girmiş durumda.

Bursaspor ile sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek Ali Akman’ın tercihini ne yönde kullanacağı henüz kesinleşmedi.

Ayhan Akman aracı olacak

Galatasaraylı yöneticiler yıllarca Sarı Kırmızılı formayı giyen Ayhan Akman’a yeğeni Ali Akman’ı Galatasaray’a kazandırması yönünde istekte bulundu.

Ayhan Akman’ın transfere aracı olması sebebiyle Ali Akman’ın Galatasaray’ı tercih etmesi bekleniyordu. Ali Akman’ın kişisel sosyal medya hesabından Galatasaray’ın paylaşımlarını beğenmesi transfer iddialarını daha da güçlendirmişti.

Fenerbahçe ve Beşiktaş da istiyor

Galatasaray’ın ardından Fenerbahçe ve Beşiktaş da genç futbolcu için nabız yokladı. Fenerbahçe, geçtiğimiz sezonun devre arasında da Ali Akman’ı kadrosuna katmak istemiş fakat transfer gerçekleşmemişti.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu da sezon sonu serbest kalacak Ali için tüm şartları zorluyor. Belözoğlu, genç futbolcunun babasıyla konuşurken, Beşiktaş’ın bu oyuncunun transfer için temas kurduğu ileri sürülüyor.

Avrupa’nın devleri takipte

Timsah’ın genç yıldızı Ali Akman, Avrupa’da da gündemde… Bu sezon attığı goller ve futboluyla öne çıkan 18 yaşındaki oyuncunun Alman devi Bayern Münih ile Fransız ekibi Lille tarafından da izlendiği iddia edilmişti. Ayrıca Ali için sezon başı bir Avrupa takımından 350 bin euro’luk teklif geldiği açıklanmıştı.

Bursaspor’dan resmi açıklama gelmişti

Bursaspor Başkanı Erkan Kamat, transferin gözde ismi Ali Akman için şu ifadeleri kullanmıştı; “Ali, genç bir oyuncu ve ismi her gün farklı bir takımla anılıyor. Bu durum ona da kulübü de zarar veriyor. Onun gibi yetenekli bir oyuncunun Bursaspor’da kalmasını ve sözleşmesini uzatmasını istiyoruz.”.

Süper Lig ve Avrupa kulüplerinin radarında olan Bursaspor’un genç yıldızı Ali Akman için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Bursaspor’da bir dönem oyuncu izleme (scout) departmanının başında yer alan Ilgaz Çınar, genç futbolcunun yeni adresi hakkında çok çarpıcı ifadeler kullandı.

Ilgaz Çınar, A Spor canlı yayınında Ali Akman için, “Ali Akman’ın Türkiye’de kalacağını düşünmüyorum. Önceliği yurt dışı olacaktır.” ifadesini kullandı.

Genç futbolcunun Bursaspor ile sözleşme yeniledikten sonra Avrupa kulüpleri ile temasa geçeceği ve kulübüne para kazandırmak istediği iddia edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X