Tüm taleplere 15 dakikada cevap verdik

Kış koşullarına ve yoğun kar yağışına karşı tedbirlerini aylar öncesinden alan Yıldırım Belediyesi, oluşturulan acil müdahale ekipleri ile ilçede araç ve yaya ulaşımının aksamasına izin vermedi.

Tüm taleplere 15 dakikada cevap verdik

Kar yağışının ilçede hayatı olumsuz etkilemesini önlemek adına Yıldırım Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, 600 personel ve 40 araç, 24 saat boyunca aralıksız kar küreme ve tuzlama hizmeti veriyor. Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde yer alan 10 adet tuz serici robot, 4 manuel tuzlama aracı, 31 kar küreyici, 2 greyder, 2 loder, 1 ekskavatör, 3 iş makinesi, 15 açık kasa araç ve 600 personel Yıldırımlıların günlük yaşamlarının ve ulaşımlarının aksamaması için çalışmalar yürüttü. 

Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesindeki 6 açık kasa kamyonet ve 30 personel de kar küreme ve tuzlama çalışmalarına destek verdi. Yıldırım’da sorunsuz bir kış mevsimi geçirmek için gerekli tüm önlemlerin alındığının altını çizen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Vatandaşlarımızın, çağrı merkezi, sosyal medya ve muhtarlarımız aracılığı ile gelen çağrılarına anında cevap veriyoruz. Ekiplerimiz ile, maksimum 15 dakika içerisinde sıkıntı yaşanan bölgeye müdahale ederek vatandaşlarımızın mağduriyetinin önüne geçiyoruz. Ana arterlerimizde bir sıkıntı yaşanmadığı gibi bu günden (dün) itibaren ara sokaklarımızın da tamamına yakınını açtık” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X