TÜMSİAD’dan Vali Karaloğlu’na ziyaret

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi, Bursa Valisi Münir Karaloğlu’nu makamında ziyaret etti.

TÜMSİAD’dan Vali Karaloğlu’na ziyaret

Göreve geldiği günden bu yana Bursa’nın dinamiklerini ziyaret eden TÜMSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Arslan ve Yönetim Kurulu üyeleri geçtiğimiz günlerde Bursa Valisi Münir Karaloğlu’nu ziyaret ederek projeleri hakkında bilgi verdi. Sanayicilerden kurulu bir dernek olarak sanayinin meselelerini çözmek istediklerini belirten Arslan, mart ayında yapılacak projelerden bahsetti. Arslan sözlerini şöyle sürdürdü:

“KOSGEB Bursa Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Akdağ ile birkaç gün içerisinde bir protokol imzalayacağız. Yapacağımız işbirliği ile TÜMSİAD Çırağan Sosyal Tesislerinde 12 – 28 Mart tarihleri arasında Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi yapacağız.Bazı sektörlerde kalifiye eleman yetişmediğinden meslekler gelişemiyor. Bizlerde bu etkinliklerimizle bu meseleyi çözmek istiyoruz. Bursa’mızın büyüklerini de tek tek ziyaret edip onların görüşlerinden ve tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz. Önce Bursa’mıza, sora Türkiye’ye sonra tüm dünyaya fayda sağlayacak işler yapmak istiyoruz” dedi.

Ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Bursa Valisi Münir Karaloğlu, TÜMSİAD Bursa Şubesi’nin yeni yönetimine görevinde başarılar diledi.

Karaloğlu TÜMSİAD Bursa Şubesi ile ortak bir zeminde buluşarak, kamu yararına yapılacak olan her türlü işbirliğini yapmaktan mutlu olacaklarını da sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X