Tuna ayağa kalktı

Kırmızı beyazlılar, zayıf rakibi Bursa Ufukspor’u Sedat’ın 3 golle yıldızlaştığı maçta 5-1 mağlup ederek zirve takibini sürdürdü.

Tuna ayağa kalktı

U-16 Yaş Ligi Klasman 2.Grup’ta play-off mücadelesi veren Tuna Gençlikspor, son sıradaki puanı bulunmayan rakibi Bursa Ufukspor’u 5-1 gibi farklı bir skorla geçti. İlk yarısı başa baş bir mücadeleye sahne olan maçta kırmızı beyazlılar 13’te Sedat’ın golüyle 1-0 öne geçti. 

Bursa Ufukspor bu gole 19.dakikada Emre ile cevap verince skor 1-1’e geldi. 36’da bir kez daha sahneye çıkan Sedat, Tuna Gençlikspor’u soyunma odasına 2-1 önde götürdü.

Takibe devam!

İkinci yarıda ise oyun üstünlüğünü tamamen eline alan Tuna Gençlikspor, 50’de Ertuğrul ile takımını rahatlattı: 3-1. Kırmızı beyazlılar 70. dakikada Okan’ın ayağından bulduğu golle skoru 4-1’e getirdi. 

Tuna Gençlikspor’un başarılı forveti Sedat karşılaşmanın 80. dakikasında kendisinin 3 takımının ise 5. golünü kaydederek maçın sonucu tayin etti: 5-1. Bu sonuçla kırmızı beyazlılar puanını 25’e yükseltti ve ‘yarışta ben de varım’ dedi.

SAHA: Atıcılar-1

HAKEMLER: Osman Vatan (**), Mert Çetinkaya (**), Furkan Erözen (**)

GOLLER: Dk.13-36-80 Sedat, Dk.50 Ertuğrul, Dk.70 Okan (Tuna), Dk.19 Emre (Bursa Ufuk)

TUNA GENÇLİKSPOR: Engin (**), Fatih (**), Ertuğrul (***), Mehmet (**) (Dk.41 Okan ***), Furkan (**), Görkem (**), Kaan (**), Alpay (**), Resul (**), Gürkan (**), Sedat (****)

BURSA UFUKSPOR: Emir (*), Mustafa (*), Engin (**), Serkan (*), Gökmen (*), Berkay (*), Gökhan (*), Tayfun (**), Ahmet (*), Emre (**), Can (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X