Tuna Çifti Engellilerin Piknik Programına Katıldı

Vali Güngör Azim Tuna ve eşi Pervin Tuna, Eskişehir Valiliği Engelliler Koordinasyon Merkezi tarafından organize edilen piknik programına katıldı.

Tuna Çifti Engellilerin Piknik Programına Katıldı

Vali Güngör Azim Tuna ve eşi Pervin Tuna, Eskişehir Valiliği Engelliler Koordinasyon Merkezi tarafından organize edilen piknik programına katıldı. Engellilerle ve aileleriyle her fırsatta bir araya gelmeye çalıştıklarını aktaran Vali Tuna, piknik esnasında duygularını dile getirerek, “Ben ve eşim her zaman sizlerin yanında ve yakınında olmaya çalışıyoruz. Engelli vatandaşlarımıza karşı herkes üzerine düşen görevi yerine getirirse, hepimiz mutlu ve huzurlu bir hayat yaşarız” dedi. Piknik programına katılan engellilerle ve aileleriyle yakından ilgilenen Vali Tuna ve eşi Pervin Tuna, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti. Valilik Engelliler Koordinasyon Merkezi’nin engellilere yönelik büyük hizmetler sunduğunu kaydeden Vali Tuna, merkezin engelli vatandaşların bağımsız yaşam becerilerini geliştirerek, toplumsal üretime katkıda bulunmalarını sağladığını söyledi. Pikniğin güzel beraberliklere vesile olmasını dileyen Vali Tuna, “Beni ve eşimi de bu güzel gününüze ortak ettiğiniz için teşekkür ederim. Biz de engelli kardeşlerimizi ve fedakar ailelerini bu anlamlı günde yalnız bırakmayalım dedik. Ne zaman ihtiyacınız olursa yanınızda olacağımızı bilmenizi isterim. Kapımız ve gönlümüz sizlere her zaman açık olacaktır” diye konuştu. Piknikte; Vali Yardımcısı Ali Çetin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Sultan Murat Aydın ve Eskişehir Valiliği Engelliler Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Nazan Güleryüz de hazır bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X