Tuna’nın ‘Paşa’ keyfi: 4-1

Kırmızı beyazlılar, alt sıralardan kurtulmak isteyen Ahmetpaşaspor’u ilk yarıda attığı gollerle farklı mağlup etti.

Tuna’nın ‘Paşa’ keyfi: 4-1

TOLGA ÖZTAŞ

U-17 Yaş Ligi Klasman 5. Grup’ta üst sıraları zorlayan Tuna Gençlikspor, Ahmetpaşaspor’u 4-1’le geçerek umutlarını sürdürdü. Maça oldukça etkili başlayan kırmızı beyazlılar ilk yarıyı 24 ve 40+1’de Görkem ile 26 ve 31. dakikalarda Sedat’ın attığı gollerle 4-0 önde kapattı. İkinci yarıda ilk devreye göre daha iyi bir oyun ortaya koyan Ahmetpaşaspor 48’de Halil İbrahim ile oyunu 4-1’e getirdi. Kalan bölümlerde başka gol olmayınca Tuna Gençlikspor sahadan 4-1 galibiyetle ayrılarak üst sıraları kovalamaya devam etti.

SAHA: Atıcılar-2

HAKEMLER: Evren Karabulut (***), Ferhat Durcan (***), Volkan Terzi (***)

GOLLER: Dk.24-40+1 Görkem, Dk.26-31 Sedat (Tuna), Dk.48 Halil İbrahim (Ahmetpaşa)

KIRMIZI KARTLAR: Dk.80 Cemre (Tuna), Dk.80 Emirhan (Ahmetpaşa)

TUNA GENÇLİKSPOR: Samet (**), Alim (**), Ertuğrul (**), Furkan (**), Erkan (**), Gürkan (**), Alihan (**), Görkem (***), Engin (**), Ahmet (*) (Dk.36 Cemre *), Sedat (***)

AHMETPAŞASPOR: Ali (*), Tolga (*) (Dk.36 Remzi *), Batuhan (**), Emirhan (*), Ulaş (*), Atakan (**), Can (*), Alican (*), Halil İbrahim (**), Bedirhan (*), Mehmet (*) (Dk.38 Yunus *)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X