Tunceli’de polis lojmanlarına saldırı! 1 polis şehit

Tunceli’de, terör örgütü mensuplarınca uzun namlulu silah ve roketatarla düzenlenen saldırıda ağır yaralanan polis, hastanede şehit oldu.

Tunceli’de polis lojmanlarına saldırı! 1 polis şehit

Tunceli’de, bölücü terör örgütü mensuplarınca,  polis lojmanlarının güvelik noktası ile önünde bekleyen zırhlıpolis araçlarına uzun namlulu silah ve roketatarla düzenlenen saldırıda biri ağır 3 polis ile 1 vatandaş yaralandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, polis lojmanlarının güvenlik noktası ile önünde bekleyen zırhlı polisaraçlarına uzun namlulu silah ve roketatarlarla düzenlenen saldırıda ağır yaralanan polis, kaldırıldığı Tunceli Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamadı. 

Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan polis lojmanlarının güvenlik noktası ile önünde bekleyen zırhlı araçlara akşam saatlerinde bir grup bölücü terör örgütü mensubu tarafından uzun namlulu silahlar ve roketatarla saldırı düzenlenmiş, saldırıda biri ağır 3 polis ile 1 vatandaş yaralanmıştı. 

Saldırıda yaralanan polislerden 2’si Elazığ’a getirildi

 

Bölücü terör örgütü mensuplarınca uzun namlulu silah ve roketatarla gerçekleştirilen saldırıda yaralanan 3 polisten 2’si Tunceli Devlet Hastanesine yapılan ilk müdahalenin ardından helikopterle Elazığ Asker Hastanesine getirildi.

Yaralı polisler, buradan 112 Acil Servis ambulansıyla kaldırıldıkları Fırat Üniversitesi Hastanesinde tedavi altına alındı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X