Tüpçüler Sitesi satıldı

İnegöl Belediyesi’ne gelir sağlamak amacıyla bir süre önce gerçekleşen arsa satışının ardından ikinci ihale ile Tüpçüler Sitesi de kapalı zarf usulü ile satışa çıkarıldı.

Tüpçüler Sitesi satıldı

SADULLAH ORGAN

 

2 milyon 26 bin TL muhammen bedelle satışa çıkan site için 5 kişi müracaat dosyası alırken, ihalede  yalnızca bir kişi teklif sundu. Satış için 2 milyon 30 bin TL teklif verildi.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Tüpçüler Sitesi’ndeki 2 bin 251 metrekare büyüklüğündeki yerimizle alakalı üzerindeki binada dâhil olmak üzere satışa çıkarttık. İnegöl Belediyesi olarak yapacağımız çalışmalara destek ve katkı olması anlamında bu ve benzeri satışlarımız dönem dönem olacaktır. Hurdacılar Sitesi’nin olduğu bölge ile alakalı farklı bölgelerle alakalı da önümüzdeki yıl içerisinde satışa çıkan yerlerimiz olacak. Nihayetinde İnegöl Belediyesi olarak bir sürü alanda huzurevinden ürün toplama merkezlerine, Köylü Pazarı’ndan katlı otoparklara, semt sahalarından tutun da spor sahalarına, köy konaklarından diğer müştemilatlara kadar çalışmalar yapıyoruz. Elimizin değmediği hiçbir nokta yok. Nihayetinde bu ve benzeri satışlarda bütçemize katkı eden satışlardır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X