Tur gecemiz olsun!

Fenerbahçe, Rusya’da 18.00’de Lokomotiv Moskova, Galatasaray ise İtalya’da 20.00’de Lazio karşısında UEFA Avrupa Ligi’nde son 16 turuna kalmak için mücadele edecek.

Tur gecemiz olsun!

UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcilerimiz Fenerbahçe ile Galatasaray son 32 turu rövanş maçlarını bu akşam oynayacak. Fenerbahçe, İstanbul’da 2-0 kazandığı karşılaşmanın rövanşında TSİ 18.00’de Rusya’nın Lokomotiv Moskova takımına konuk olacak. Başkent Moskova’daki Lokomotiv Stadı’ndaki mücadeleyi Slovakya Futbol Federasyonundan Ivan Kruzliak yönetecek. Her türlü beraberlik ve galibiyette tur atlayacak Fenerbahçe, rakibine tek farklı skorla yenilse de turu geçen taraf olacak. Kırmızı kart cezalısı Diego Ribas ile sakatlıkları bulunan Raul Meireles, Abdoulaye Ba ve Lazar Markovic forma giyemeyecek.

ÇİZMEYİ AŞMAK İSTİYOR

Kupadaki diğer temsilcimiz Galatasaray ise İstanbul’da 1-1 berabere kaldığı Lazio ile bu akşam İtalya’da karşılaşacak. Roma Olimpiyat Stadı’nda TSİ 20.00’de başlayacak karşılaşmayı Rusya Futbol Federasyonu’ndan Vladislav Bezborodov yönetecek. Sarı kırmızılı takımda Sinan Gümüş’ün, Lazio’da ise Dubas Basta ve Stefan de Vrij’in sakatlıkları bulunuyor. İtalyan ekibinde kırmızı kart cezası süren Keita forma giyemeyecek. Avrupa kupalarında son 11 deplasmandan galibiyet çıkaramayan Cim Bom’un tur atlayabilmesi için normal sürede Lazio’yu yenmesi veya iki ve üzeri gollü beraberlikle maçı tamamlaması gerekiyor.

L.Moskova-Fenerbahçe

18.00 tivibuSpor/Canlı

Lazio-Galatasaray

20.00 TRT 1/Canlı

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X