Tur gecemiz olsun!

Fenerbahçe, İsviçre’de Grasshoppers, Osmanlıspor Ankara’da Midtjylland, M.Başakşehir ise Ukrayna’da Shakhtar Donetsk karşısında adını gruplara yazdırmaya çalışacak.

Tur gecemiz olsun!

UEFA Avrupa Ligi’nde play-off eleme turu rövanş karşılaşmaları bugün yapılacak. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundan elenerek yoluna bu organizasyonda devam eden Fenerbahçe, sahasında 3-0 mağlup ettiği İsviçre’nin Grasshoppers ekibi ile Zürih şehrindeki Letzigrund Stadı’nda karşılaşacak. TSİ 20.00’de başlayacak tur mücadelesini Hollandalı hakem Danny Makkelie yönetecek.

KURALAR YARIN ÇEKİLECEK

Turnuvada Türkiye’yi temsil eden diğer takımlardan Osmanlıspor, 1-0 kazandığı ilk mücadelenin rövanşında saat 21.00’de Danimarka temsilcisi Midtjylland’ı ağırlayacak. Osmanlı Stadı’ndaki mücadelede Ukraynalı hakem Yevhen Aranovskiy düdük çalacak. Medipol Başakşehir ise TSİ 22.00’de, İstanbul’daki ilk maçta 2-1 yenildiği Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk takımına Arena Lviv’de konuk olacak. Zorlu karşılaşmayı Slovak hakem Ivan Kruzliak yönetecek. UEFA Avrupa Ligi’nde grup kuraları ise yarın saat 14.00’te çekilecek.

20.00 Grasshoppers-Fenerbahçe (Lig TV)

21.00 Osmanlıspor-Midtjylland (Beyaz TV)

22.00 S.Donetsk-M.Başakşehir (TRT Spor)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X