Tur gecesi olsun!

Osmanlıspor 0-0’ın rövanşında Olympiakos’u ağırlırken. Beşiktaş ise İsrail’de 3-1 kazandığı Hapoel Beer-Sheva’yı konuk edecek.

Tur gecesi olsun!

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda mücadele eden Osmanlıspor ile Beşiktaş bu akşam rövanş maçlarına çıkıyor. Bu yıl UEFA Avrupa Ligi’nde başarılı sonuçlara imza atan ve Yunanistan’da Olympiakos ile golsüz berabere kalan Osmanlıspor, Ankara’da ağırlayacağı rakibini yenerek adını bir üst tura yazdırmaya çalışacak. Osmanlı Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı, Macaristan Futbol Federasyonundan Istvan Vad yönetecek. Osmanlıspor’a tur için her türlü galibiyet yetecek.

HEDEF YİNE KAZANMAK

Ligde ve Avrupa’da dolu dizgin giden Beşiktaş geçen hafta İstail’de 3-1 mağlup ettiği Hapoel Beer-Sheva takımını konuk edecek. Vodafone Arena’da saat 21.00’de başlayacak maçta Slovenya Futbol Federasyonundan hakem Matej Jug görev alacak. Siyah beyazlı takım, ilk maçta elde ettiği 3-1’lik avantajı kullanarak adını üst tura yazdırmayı hedefleyecek. Kart cezalarını tamamlayan Vincent Aboubakar, Andreas Beck, Adriano Correia oynayabilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X