Tur kapısı açıldı: 43-24

Nilüfer Belediyespor, Avrupa Challenge Kupası 2. Tur ilk maçında evinde 8 oyuncuyla Bursa’ya gelen İngiliz Leeds Hornets’i zorlanmadan geçti. Bursa ekibi, rakibiyle bugün bir kez daha karşılaşacak.

Tur kapısı açıldı: 43-24

RECAİ UYSAL

Hentbolda Erkekler Avrupa Challenge Kupası 2. tur ilk maçında Nilüfer Belediyespor, İngiltere’nin Leeds Hornets 2011 takımını 43-24 mağlup etti. İngiliz ekibinin isteği doğrultusunda 2 maçın da Bursa’da oynanacağı bu turda zayıf rakibi karşısında zorlanmayan yeşil mavi beyazlılar, tur kapısını iyice araladı. 8 kişilik oyuncu kadrosuyla Bursa’ya gelen İngiliz ekibi karşısında rahat bir oyun sergileyen Nilüfer Belediyespor, karşılaşmanın ilkyarısını 26-8 önde tamamladı.

BUGÜN YENİDEN

Antrenör Fatih Işık’ın tüm oyuncularına şans verdiği karşılaşmanın ikinci yarısında farkı iyice açan Bursa ekibi, bu yarıda da zorlanmadı. Zorlanmadığı maçta 43-24’lük skorla rahat bir galibiyete imza atan Nilüfer Belediyespor, böylece tur için büyük avantaj yakaladı. Bursa ekibi, İngiliz temsilcisiyle bugün bir kez daha karşılaşacak. Karşılaşma Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Salonu’nda saat 17.00’de başlayacak. Yeşil mavi beyazlılar, bugünkü maçtan 20 sayı ve üstünde farklı skorla yenilmezse 3. Tur’a adını yazdıracak.

SALON: Nilüfer Belediye

HAKEMLER: İsmailj Metelari (**) Nenad Nikolovski (**)

İLKYARI: 26-8

İKİ DAKİKA CEZALARI: Şuayip, Malencic (Nilüfer Belediyespor)

NİLÜFER BELEDİYESPOR: Pejcinovic (**) (Kayhan **) (Burakhan **) Vuk Milosevic 2 (**) Milos Milosevic 7 (***) Çağlayan 5 (**) Holpert 3 (**) Serhat 2 (**) Malencic 7 (***) Şuayip 3 (**) İbrahim 3 (**) Perovic 3 (**) Ramazan 4 (**) Hasan 3 (**) Tolga (**) Mert 1 (**)

LEEDS HORNETS 2011: Narel (*) Ansen 7 (*) Martinez 1 (*) Cwik 6 (*) Bienias 7 (*)

Katebi (*) Paszko (*) Korzeiewski 3 (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X