Türbede çekilen görüntüye tepki yağıyor!

Adana’da bir türbede çekildiği iddia edilen videoda askılı tişörtü ile dua edip tabutun üstüne kapanan kişinin görüntüsü tepkiyle karşılandı.

Türbede çekilen görüntüye tepki yağıyor!

Adana’da Çoban Dede Türbesi içinde çekildiği iddia edilen ve sosyal medyada paylaşılan görüntü, tepkiyle karşılandı.

Bir sosyal medya platformunda paylaşılan video büyük tepki topladı. Adana’nın Çukurova ilçesindeki Çoban Dede Türbesi’nde çekildiği öne sürülen videoda askılı tişörtlü bir kişi türbedeki tabutun başında dua edip, ardından tabutun üstüne kapanıyor.

Söz konusu kişinin görüntüleri sosyal medya hesabında paylaşmasının ardından birçok kişi tepki gösterdi. Videoyu izleyen sosyal medya kullanıcıları, bu davranışı saygısızlık olarak nitelendirdi.

DHA

HABERİ PAYLAŞ
1 adet yorum var

Bir adet yorum var

  1. Saygısızlık olarak görmeyin. Görebildiğim kadarı ile gayet samimi bir şekilde dua ediyor. O kişinin dini bilgileri iman yetisi o kadar. Bunda suç aramayın. ( Bunu bir medrese eğitimi almış ,İHL mezunu kişi olarak yazıyorum) Normal de bu tür turbelerde sadece orada yatan kişinin ruhu için dua edilir Fatiha okunur. Orada yatan ölüden bir şey istenmez. Ama maalesef Türkiyemiz de bu tür bir yanlışlık yapılıyor. Biraz bilgisizlik biraz cahillik. Ama şekli o olsada demekki yüreğinde iman var.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X