Turgay Ciner tam gaz

Kırmızı yeşilli okul, İnönü Ortaokulu’nu, Nihatcan’ın her iki yarıda attığı gollerle mağlup ederek gruptan lider olarak çıktı.

Turgay Ciner tam gaz

TOLGA ÖZTAŞ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Ortaokullararası Erkekler 1. Küme Futbol’da Yıldırım Turgay Ciner Ortaokulu, İnönü Ortaokulu’nu 2-0 mağlup etti. Atıcılar-1A Sahası’nda oynanan maçta kırmızı yeşilliler, 6. dakikada Nihatcan’ın attığı golle 1-0 öne geçti. İnönü Ortaokulu ilk yarıda fazla etkili olamayınca devre 1-0’lık Turgay Ciner’in üstünülüğü ile tamamlandı.

İnönü atamadı!

Karşılaşmanın ikinci yarısında İnönü Ortaokulu tüm riskleri alarak rakip kaleye yüklemeye başladı. Oldukça zevkli bir ikinci yarı çıkartan sarı siyahlılar, kaleci Batuhan’ı geçmeyi başaramadı. Rakibinin risk aldığı bölümlerde iyi savunma yapan Turgay Ciner Ortaokulu, 27. dakikada Nihatcan ile bir gol daha bularak 2-0’lık üstünlüğü yakaladı. Kalan bölümlerde başka gol olmayınca kırmızı yeşilliler maçı 2-0 kazanarak gruptan lider olarak çıktı. 

SAHA: Atıcılar-1A

HAKEM: Hüseyin Ay (***)

GOLLER: Dk.6-27 Nihatcan (Turgay Ciner)

İNÖNÜ ORTAOKULU: Muhammet (*), Yavuz (*), Ali (**), Ayhan (*), Cevat (*), Ünal (*), Hakan (*), Ümütcan (*)

TURGAY CİNER ORTAOKULU: Batuhan (**), Erdem (**), Halil (***), Nihatcan (***), Ogün (**), Talha (**), Nail (**), Yusuf (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X