Turizm sektörü umutlu: Bundan sonra çok iyi olacak

Pazartesi Söyleşileri’nin bu haftaki konuğu Plaza Tur Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Can.… Olay Gazetesi Yazarı Mustafa Özdal sordu, Serdal Can. yanıtladı.

Turizm sektörü umutlu: Bundan sonra çok iyi olacak

Turizm sektörünün başına gelmeyen hiçbir şey kalmadığını belirten Plaza Tur Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Can, umutlu konuştu:   2021 Haziran ayından itibaren işlerimizde yavaş yavaş yükselme başladı. Geride bıraktığımız ramazan dönemi çok iyi geçti. Bundan sonra ne olacak? Ben çok umutluyum. Zaten başımıza gelmeyen bir şey kalmadı. Bir uzaylıların gelmediği kaldı. Dolayısıyla bundan sonra çok iyi olacak.”

Savaştan Güney illerinin olumsuz etkileneceğini belirten Can, Suudi Arabistan ile ilişkilerin düzelmesinin İstanbul’a yarayacağını belirtti. Otellerdeki doluluk oranlarının yüksek olduğunu da kaydeden Can, Bursa turizmiyle  ilgili, “Avrupalı turist için Bursa, çok iyi bir destinasyondu.  Ama biz onları ellerimizle teslim ettik. Çünkü 10 liralık lokumu 40 liraya sattık. Bugün aynı şeyi Araplara yaptığımız için Arap turizmi düşüş trendinde” dedi.

Röportajın tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X