Turizmde işbirliği köprüsü

Rumelili Yönetici İşadamları ve Sanayiciler Derneği (RUMELİSİAD), Bulgaristan’ın ünlü kayak merkezi Bansko ile Türkiye’nin beyaz cenneti Uludağ arasında turizm işbirliği görüşmelerini başlattı. 

Turizmde işbirliği köprüsü

RUMELİSİAD Başkanı Erol Kılıkçıer ve RUMELİSİAD Turizm Komitesi Başkanı, GÜMTOB Yönetim Kurulu Üyesi Buğra Artıç, Bansko Belediye Başkanı Georgi İkonomov, Bansko Belediye Başkan Yardımcısı Malin Bistrin ve Eğridere Belediye Başkanı Resmi Murad’ı Rumeli Konağında ağırladı.

Toplantıda, Bansko ile Bursa arasında turizm işbirliği konusunda neler yapılabileceği masaya yatırıldı. Erol Kılıkçıer, “Uludağ ve Bansko bölgesinin karşılıklı işbirlikleri ile cazibe alanları olması için ortaklıklar yapılabileceğini düşünüyoruz. Umuyoruz karşılıklı işbirlikleri hızlı bir şekilde sonuç verecektir” dedi.

Buğra Artıç da, bu konudaki anlamlı girişimlerin Türkiye ve Balkanların doğal güzelliklerinin tanıtılmasına katkı sağlayacağına inandığını ifade ederek, ”İki bölgenin de öne çıkan noktaları var. İyi niyetli çabalarla olumlu sonuç alınacağına inanıyoruz. Böylesi doğal güzelliklerin tüm dünyaya tanıtılabilmesi için elimizden gelen çabayı göstereceğiz” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X