Türk bayrağıyla teleferiğe binip rekor kırdılar

Bursa Büyükşehir Belediyesinin Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bu yıl ikincisini düzenlediği kampanya kapsamında Türk bayraklarıyla istasyona gelen 12 bin kişi, kent merkezi ile Uludağ arasında işletilen teleferikten ücretsiz yararlandı.

Türk bayrağıyla teleferiğe binip rekor kırdılar

“Bayrakla Gelene Teleferik Bedava Kampanyası” çerçevesinde,Yıldırım ilçesindeki Teferrüç İstasyonu’na bayraklarla gelen binlerce kişi, güvenlik görevlilerinin kontrolünde kuyrukta bekleyerek teleferiğe binip Uludağ’a çıktı.

 

Sabah başlayan seferler çerçevesinde ziyaretçiler, kabinlerle Sarıalan mevkisine ulaştı. Katılımcılar, Uludağ’da gezinti yaptıktan sonra Teferrüç İstasyonu’na döndü.

 

Dönüşlerde sorun yaşanmaması için kampanya 12 bin kişiyle sınırlandırıldı. Bu sayıya ulaşılarak uygulama sonlandırıldı. Geçen sene 10 bin kişiyle kırılan “bir günde teleferikle en fazla yolcu taşıma rekoru”, bu yıl geliştirilmiş oldu.

 

Teleferikten, Bursa’da her gün yaklaşık 3 bin kişi yararlanıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X