‘Türk dizileri işkence yapıyor’

Yönetmen Çağan Irmak, Türk dizilerinin gereğinden fazla uzun olduğunu belirterek, ‘Türkiye’de yaşıyorum ve Türk dizisi izlemek istiyorum ama dayanamıyorum’ dedi.

‘Türk dizileri işkence yapıyor’

120 DAKİKA DOLSUN DİYE

Trakya Üniversitesi tarafından ‘yılın yönetmeni’ seçilen Çağan Irmak, soruları yanıtladı. Irmak, ‘Dizinin birinde kapı açılıyor, kız 5 dakika yürüyor, bekletiyor, bekletiyor. Neden, 120 dakika dolsun diye. Bunu yapan da, ‘Ev kadını seyrediyor. Bir yandan çocuğunu doyuruyor bir yandan dizi izliyor. O yüzden bir lafı on kez söyletiyorum’ diyor. Anlıyorum da ‘O zaman bana neden bu işkenceyi yapıyorsun’ diyecek başka bir izleyici kitlesi lazım’ diye konuştu.

DİZİLER UFKUMU AÇMIYOR

Seyirciyle ortada buluşup iyi bir şeyler yapmaya çalışılması gerektiğini anlatan Çağan Irmak, ‘Türkiye’de yaşıyorum, Türk dizisi izlemek istiyorum ama dayanmıyorum. Keşke izlesem de, şu diziler ufkumu açıyor’ diyebilsem ama maalesef olmuyor’ dedi. Seyircinin yüzünün artık çok değiştiğini vurgulayan Çağan Irmak, ‘Hep halka inmekten bahsedilir, madem sen halka inmekten bahsediyorsun, peki niye halkı kendine doğru çekmeye çalışmıyorsun’ dedi.

Özellikle ‘Babam ve Oğlum’ ve ‘ Issız Adam’ filmleriyle bilinen Çağan Irmak, sinema topluluğu öğrencilerine tecrübelerini aktardı

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X