Türk Dünyası Sanatçıları Bursa’da toplanıyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Avrasya Sanat Kültür Edebiyat ve Bilim Federasyonu işbirliğinde Türk dünyası sanatçıları, Azerbaycan’nın 100’ncü kuruluş etkinlikleri için Bursa’da toplanacak.

Türk Dünyası Sanatçıları Bursa’da toplanıyor

7, 8 ve 9 mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek etkinlik programını açıklayan Avrasya Sanat Kültür Edebiyat ve Bilim Federasyonu (ASKEF) Genel Başkanı Savaş Ünal, “ASKEF olarak, 17 ülkede temsilcilikleri olan  bir kuruluşuz.

Azerbaycan’ın 100’ncü kuruluş yıldönümü için hazırladığımız proje, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kabul  ve destek gördü. Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a kültür ve sanatımıza yaptığı katkılardan dolayı, kültür ve sanat insanları olarak teşekkür ederiz” dedi.

Kardeşlik adına çok olumlu geçmesi beklenen ve şölen havasında sürmesi hedeflenen etkinlikte Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Afganistan, Pakistan, KKTC, Bulgaristan, Makedonya, İran, Özbekistan, Almanya, Fransa, İngiltere, Irak, Belçika, Suriye ve Gürcistan’dan katılımcılar yer alacak.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X