Türk işinsanı, Gareth Bale için İngiltere’ye uçtu

Cardiff City, Real Madrid’den ayrılan Gareth Bale için transfer çalışmalarını hızlandırdı.

Türk işinsanı, Gareth Bale için İngiltere’ye uçtu

Cardiff City, Galler kaptanı Gareth Bale’in transferi için harekete geçti.

Championship ekibinin sahibi Türk işinsanı Mehmet Dalman, girişimler için İngiltere’ye uçtu.

BBC’nin haberine göre, Cardiff maaşında yüklü bir indirime sıcak bakabilecek olan Bale’i ikna etmek için çaba harcıyor.

Cardiff doğumlu yıldız isim Southampton, Tottenham ve Real Madrid’de forma giydi. İspanya’da haftalık 600 bin sterlin kazanan Gareth Bale’in Cardiff’e evet demesi halinde maaşında kesintiye gitmesi bekleniyor.

Haberde Bale’in Tottenham’a dönüş veya MLS ekiplerinden birine transfer olması diğer seçenekler olarak belirtildi.

İspanya’da dokuz yıl geçirdikten sonra Real Madrid’den ayrılan 32 yaşındaki Bale, 5 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu kazandı.

Yıldız futbolcu, geçtiğimiz gün Ukrayna maçında serbest vuruştan attığı golle Galler’i 64 yıl sonra Dünya Kupası’na taşıdı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X