‘Türk milleti buradan çıkacak sesi beklemektedir’

MHP Genel Başkanı Bahçeli: “Türk milleti buradan çıkacak sesi beklemektedir, bu ses yoksulların, kimsesizlerin ve mazlumların ümit kapısı olacaktır” dedi.

‘Türk milleti buradan çıkacak sesi beklemektedir’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Türk milleti buradan çıkacak sesi beklemektedir. Bu ses yoksulların, kimsesizlerin ve mazlumların ümit kapısı olacaktır. Bizim yolumuz bellidir, bu yolda haram yoktur, yetim hakkına el uzatmak yoktur. Al bayrağımıza ihanet yoktur, bölücü hainlerle yol arkadaşlığı yoktur” dedi. 

Bahçeli, partisinin Ankara Spor Salonu’nda düzenlenen 11. Olağan Kurultayı’nda konuştu.

Bahçeli, “Türk’ün bahar bayramında yeniden doğuş, yeniden milli doğruluş amacıyla biriz ve birlikteyiz. Bugün idrak ettiğimiz nevruzun güzelliklerin habercisi olmasını diliyorum. Aziz milletimizin ve sizlerin Nevruz Bayramı’nı kutluyorum. Kucaklaşmak ve kararlılığımızı göstermek için buradayız” diye konuştu.

Türkiye’nin gözü ve kulağının kurultayın yapıldığı salonda olduğunu belirten Bahçeli, “Türklüğün kalbi, bu salonda atmaktadır. Türk İslam alemi bu salondan duyulacak umut dolu mesajlara kilitlenmiştir. Çok şükür Türkiye buraya akmış, yurdumun her köşesinden koşup gelen kutlu yürekler Ankara’ya dolmuş, taşmıştır” ifadelerini kullandı.

Bahçeli, Türkiye’nin kurtuluşu için bağımsızlık ateşi yakanların salonda olduğunu vurgulayarak, salondakilere “Sizler, Türkiyesiniz. Müslüman Türk milletini payidar kılacak yegane kudretsiniz” diye hitap etti.

MHP’lilerin AK Partili yılları silmek için hazır olduğunu ifade eden Bahçeli, şöyle konuştu:

“Duruşunuz dosta güven, düşmana korku salmaktadır. Bugün bu salonda Kuvayı Milliye ateşi yeniden yakılmaktadır. 1919’un Samsun’undan, 1922 İzmir’ine kadar kademe kademe yayılan milli mücadele şuuru tekrar canlanmaktadır. Vatanını canından aziz bilen bütün neferleri, Türkiye’yi yaşatmak, Türk milletini müdafaa etmek için ayaktadır. Türkiye’nin bölünmesine dur diyecek, sosyal ve ekonomik gidişine engel olacak milli uyanış ve milli ahlak çok şükür kabına sığmamaktadır. Milliyetçi vicdanlar, ‘Bizimle yürü Türkiye’ diye seslenmektedir. Biliniz ki burada yalnız değiliz. Bu toprakları bizlere vatan yapan kutlu ecdadımızın ve uğurunda toprağa düşen aziz şehitlerimizin ruhları ve anıları bizimledir. Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’in, hakka yürüyen dava ve ülkü şehitlerimizin hatırası ve emanetleri bugün aramızdadır. Hepsini rahmet, hürmet ve minnetle anıyorum.” 

Bahçeli daha sonra bir Bozkurt ve Asena’yı sahneye davet ederek Nevruz geleneği olan demir dövme geleneğini yerine getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X