Türk Ocakları Hanımlar Kurulu Şehit Annelerini Unutmadı

Türk Ocakları Hanımlar Kurulu Eskişehir Şubesi üyeleri, şehit anneleri adına toplanarak basın açıklaması yaptılar. Hamamyolu Caddesi mevkii Çarşı…

Türk Ocakları Hanımlar Kurulu Şehit Annelerini Unutmadı

Türk Ocakları Hanımlar Kurulu Eskişehir Şubesi üyeleri, şehit anneleri adına toplanarak basın açıklaması yaptılar. Hamamyolu Caddesi mevkii Çarşı Camii önünde toplanan grup, “Şehit anaları ağlamasın, şehitlerin kanı yerde kalmasın” şeklinde sloganlar attı. Ardından Türk Ocakları Hanımlar Kurulu adına basın açıklaması yapan Zafer Köksal, terörle mücadelenin karalılıkla devam ettirilmesi gerektiğini söyledi. Yalan sözlere inanmamak gerektiğini ifade eden Köksal, “Türk insanı, Türk topraklarının her yerinde huzur içerisinde dolanmalı. Girecek ve kaçacak delik arayan, panik halinde kahramanlarımızı şehit edenlerin canına ot tıkanmalı. Vatan topraklarının bir kısmında sağladıklarını zannettikleri Sun’i psikolojik ve alan üstünlüğünü vatan topraklarının her tarafına taşımaya çalışan alçaklara fırsat verilmemeli, nefesleri kesilmeli, devletin azim ve kararlı gücü ortaya konmalı” dedi. “TERÖR İLE AYNI DİLİ KONUŞMAYANLARIN ANASI AĞLAMAYA DEVAM EDER” Milli çıkarlar doğrultusunda kararlı ve sağlam bir yol haritası çıkarılması gerektiğini aktaran Köksal, “Terörist ile aynı dili konuşmayanların anaları ağlamaya devam eder. Akillere değil, makullere inanmalı. Kemiklerinde dağlar, kanlarında göller yapan ve son bir ayda 23 şehit veren kahramanlarımızın kanları yerde kalmamalı. Vatan topraklarının her santimetre karesi hainlere, etnik fitnecilere ve bölücülere dar edilmeli. Türk anaları olarak devletimizin bu mücadeleye kararlı bir şekilde devam etmesi, 23 şehidin kanının yerde kalmaması, son hain nefesi tıkanıncaya kadar kahramanlarımızın ve devletimizin yanında olacağımızı ilan ediyoruz” şeklinde konuştu. Grup, açıklamanın ardından bir süre daha slogan atarak dağıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X