Türk otomobil işçisi artık dünya markası

Türk-İş Genel Sekreteri ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, Türk otomobil işçisinin dünyada bir marka haline geldiğini söyledi.

Türk otomobil işçisi artık dünya markası

EKONOMİ SERVİSİ

Kavlak, dün Türk Metal Sendikası Tofaş Şubesi’nin 1. Olağan Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, Paris Otomobil Fuarı’nda Türkiye’de üretilen araçların gövde gösterisi yaptığını ifade ederek, Türk otomotiv işçisinin artık bir dünya markası olduğunu vurguladı. İşçilere, ‘düşmanı korkutan sizlersiniz’ diyen Kavlak, yabancı sendikaların yetkililerinin son dönemde Bursa’da ‘cirit atmasının’ nedeninin bu olduğunu kaydetti.

SIRADA OYAK RENAULT VAR

Sendikanın Tofaş Şubesi’nin ardından yenilerinin geleceğini dile getiren Kavlak, sırada Oyak Renault şubesinin olduğunu belirtti. Kavlak, ”Buradan bu müjdeyi veriyorum. Çok az kaldı çok az. Zamanı kısaltmak Renault çalışanının elinde. Özledik be kardeşim sizleri de özledik. Gelin birlikte mücadele edelim” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X