Türk popundan bir şey olmaz

Eurovision tarihinde en çok yarışan müzisyen olan Olcayto Ahmet Tuğsuz, katıldığı bir radyo programında Türk popunu sert dille eleştirdi.

Türk popundan bir şey olmaz

KULAK SAĞLIĞIM BOZULUYOR

Usta müzik adamı Olcayto Ahmet Tuğsuz, tartışma yaratacak açıklamalara imza attı. Türk popunun hiç bir zaman dünyada kabul görmeyeceğini belirten Tuğsuz, ‘Bu müzikten dünyada hiçbir şey olmayacak, hiç ses getirmeyecek. Belirli ritimler üzerinde, mani dediğimiz tekerlemeler, laflarla müzik yapılıyor. Bu durum müzikten anlayan birisi olarak beni rahatsız ediyor. Müzikten beslenen biri, müziği seven biri olarak kulak sağlığım bozuluyor. Bu yüzden ben zaten artık yurt dışında müzik yapıyorum’ diye konuştu.

SERTAB OLDU DA NE OLDU?

Bu yıl Eurovision’da San Marino adına yarışan Serhat Hacıpaşalıoğlu’nun seslendirdiği ‘I Did not Know’ şarkısının bestecisi Olcayto Ahmet Tuğsuz, yarışma hakkında da konuştu. Yarışma öncesi Serhat Hacıpaşalıoğlu’yla bir anektodlarını paylaşan Tuğsuz, ‘Serhat dedim, Sertab Erener Eurovison’da birinci oldu. Peki ne oldu? Kimse alınmasın. Bir ödülü masanın üstüne koymanın bana hiçbir faydası yok. Biz öyle bir şarkıyla katılalım ki, belirli kalitedeki insanları dikkatini çekelim ve müzik alanındaki ufkumuz daha da açılsın. Zaten istediğimiz gibi de oldu’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X