Türk takımları Avrupa sahnesinde… Tur gecemiz olsun…

3. eleme turu maçlarının oynanacağı Avrupa Ligi’nde Beşiktaş, Rio Ave’yi Galatasaray da Hajduk Split’i ağırlayacak. Aytemiz Alanyaspor ise deplasmanda Rosenborg’a konuk olacak.

Türk takımları Avrupa sahnesinde… Tur gecemiz olsun…

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda mücadele eden Türk takımları Beşiktaş, Galatasaray ve Aytemiz Alanyaspor, bugün sahne alıyor. Tek maç eleme usulüne göre yapılacak 3. eleme turu maçlarında Beşiktaş, Portekiz temsilcisi Rio Ave’yi, Galatasaray, Hırvatistan ekibi Hajduk Split’i ağırlayacak. Aytemiz Alanyaspor ise Norveç’in Rosenborg takımıyla deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Şampiyonlar Ligi’nde PAOK’a yenilen ve yoluna Avrupa Ligi’nde devam eden Beşiktaş, Rio Ave’yle Vodafone Park’ta TSİ 20.00’de karşılaşacak. Mücadeleyi Alman hakem Daniel Siebert yönetecek. Siyah beyazlılar, maçı kazanması halinde play-off turunda İtalya’nın Milan ve Norveç’in Bodo Glimt takımları arasındaki eşleşmeyi geçen tarafla yine İstanbul’da karşılaşacak.

KAZANANLAR PLAY-OFF’A
2. eleme turunda Azerbaycan temsilcisi Nefçi Bakü’yü zorlanmadan geçen Galatasaray ise Hırvatistan ekibi Hajduk Split’i Türk Telekom Stadı’nda TSİ 21.00’de ağırlayacak. Karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonundan hakem Craig Pawson yönetecek. Bu tur maçını geçmesi halinde sarı kırmızılı ekip, Hollanda’nın Williem II ve İskoçya’nın Rangers ekipleri arasındaki maçı kazanan tarafla deplasmanda play-off maçına çıkacak.

Aytemiz Alanyaspor da Lerkendal Stadı’nda Norveç’in Rosenborg takımına TSİ 20.00’de konuk olacak. Karşılaşmayı Estonyalı hakem Kristo Tohver yönetecek. Akdeniz temsilcisi, play-off turuna kalması halinde Slovenya’nın Mura ile Hollanda’nın PSV Eindhoven arasındaki 3. tur maçını geçen tarafla evinde karşılaşacak. Mücadeleler Covid-19 tedbirleri kapsamında taraftarsız oynanacak.

Rosenborg-A.Alanya
20.00/TRTSPOR

Galatasaray-H.Split
21.00/Smart SPOR

Beşiktaş-Rio Ave
20.00/D Smart 20. Kanal

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X