Türk takımlarının Avrupa’da tur gecesi! İşte maç programı…

Fenerbahçe Çekya ekibi Slovacko, Medipol Başakşehir, İzlanda takımı Breidablik, Konyaspor da Liechtenstein temsilcisi Vaduz ile karşılaşacak.

Türk takımlarının Avrupa’da tur gecesi! İşte maç programı…

Avrupa kupalarında Türkiye’yi temsil eden Fenerbahçe, Medipol Başakşehir ve Konyaspor, rövanş maçlarında bu akşam play-off vizesi arayacak. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında Kadıköy’de 3-0 mağlup ettiği Çekya temsilcisi Slovacko’ya TSİ 20.00’de konuk olacak. Fenerbahçe rakibini elemesi durumunda play-off turunda Avusturya takımı Austria Wien ile karşılaşacak.

AVANTAJ BİZDE
UEFA Konferans Ligi 3. Turu rövanş maçlarında da Medipol Başakşehir, deplasmanda 3-1 yenmeyi başardığı İzlanda takımı Breidablik’i saat 20.45’te konuk edecek. Başakşehir rakibini elemesi halinde, play-off turunda Lilleström-Royal Antwerp eşleşmesini geçen takımla karşılaşacak.

Konyaspor’da, Lihtenştayn takımı Vaduz ile 1-1’in rövanşına çıkacak. Yeşil beyazlılar Konya Büyükşehir Stadyumu’nda saat 20.00’de başmayacak karşılaşmada turu geçen taraf olması halinde play-off turunda Neftçi-Rapid Wien eşleşmesinin galibiyle rakip olacak.

Slovacko-Fenerbahçe
20.00/S Sport +

M.Başakşehir-Breidablik
20.45/TRT Spor

Konyaspor-Vaduz
20.00/A Spor

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X