Türk Traktör’de Bursa’nın yeri ayrı

Türk Traktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir, Bursa’nın traktör satışlarında yüzde 3,5’luk bir paya sahip olduğunu belirterek, “Burayı apayrı bir kategoriye koyuyoruz” dedi.

Türk Traktör’de Bursa’nın yeri ayrı

ASLIHAN AYDIN

 

Özdemir, önceki akşam Divan Otel’de düzenlediği basın toplantısında Bursa’nın tarımsal hasıla ve ve traktör sayısında ilk sıralarda yer aldığını söyledi. Bursa’nın satışlarda en büyük paya sahip illerden biri olduğunu anlatan Özdemir, “Çünkü traktör satışlarından yüzde 3,5’luk bir pay alıyor. Bu nedenle bölge bayilerimiz ve servislerimiz kanalıyla apayrı bir kategoriye koyuyoruz. Bursa bizim için çok önemli” dedi. Özdemir, dün kapılarını aralayan BURTARIM’ın sınırlarını aştığını da vurguladı. Türkiye’deki traktör satışlarında yüzde 87’i paya sahip olduklarını dile getiren Özdemir, ayrıca 5 kıtada 130’dan fazla ülkeye ihracat yaptıklarını kaydetti. Özdemir, Türkiye’de geçen yıl 70 bin 205 ile satış rekoru kırıldığını, bu yıl yeni rekorlar beklediklerini de sözlerine ekledi.

BAĞ BAHÇE MODELİ GÖRÜCÜDE

 

Türkiye’de üretilen ve en çok tercih edilen traktörlerden biri olan New Holland T480’in, bağ ve bahçe uygulamaları için tasarlanmış bahçe modelini ilk kez Bursa Tarım Fuarı’nda çiftçilerin beğenisine sunacaklarını ifade eden Özdemir, “Türk mühendis ve işçilerin çalışmasıyla üretildi. Fuarda ayrıca yeni silaj ve balya makinelerimiz de görücüye çıkıyor” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X