Türkan Şoray’ın kızı Söz dizisinin yakışıklı oyuncusuyla aşk yaşıyor

Söz dizisinde Keşanlı karakterine hayat veren Görkem Sevindik ile Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal aşk yaşamaya başladı. İkili “Yakaladınız zaten.” diyerek aşkı doğruladı.

Türkan Şoray’ın kızı Söz dizisinin yakışıklı oyuncusuyla aşk yaşıyor

turkan-soray-damada-onay-verdi-kizi-yagmur-unal-9280721_6311_o.jpg

2017’nin bitimine sayılı günler kala Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal ile Söz dizisinin yakışıklı oyuncusu Görkem Sevindik sürpriz bir aşka imza attı.

turkan-soray-in-kizi-yagmur-unal-soz-de-rol-10332213_2500_m.jpg
 

FLAŞLAR PATLAYINCA PANİKLEDİLER
 

Yanlarına bir kadın arkadaşlarını da alan Yağmur Ünal ve Görkem Sevindik, önceki akşam Yeniköy’deki Arnavutköy Balıkçısı’nda yemek yedi. Yanlarına bir kadın arkadaşlarını da alan Yağmur Ünal ve Görkem Sevindik, önceki akşam Yeniköy’deki Arnavutköy Balıkçısı’nda yemek yedi. Yeniköy’deki bir mekanın önünde taksiden inen yeni aşıklar, flaşlar patlayınca panikledi.

turkan-soray-in-kizi-yagmur-unal-soz-de-rol-10332213_1684_m.jpg
 

“YAKALADINIZ ZATEN”
 

Arkadaşlarını taksiyle gönderip hızla mekana giren ikiliden Görkem Sevindik, muhabirlerin “Hayırlı olsun. Ne zamandan beri birliktesiniz?” sözlerine “Yakaladınız zaten, konuşmaya gerek kalmadı” diye cevap verdi.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X