Türkan Sultan’a Azize sürprizi

Bursa’da dün bir etkinliğe katılan Türkan Şoray, öğrencilerin ‘Kara Gözlüm’ filminden bir bölümü sahnelediği anlarda 45 yıl öncesine gidip, kendisiyle özdeşleşen Azize’yi izledi.

Türkan Sultan’a Azize sürprizi

BÜLENT BEYSİR

Türk Sineması’nın Sultan’ı Türkan Şoray, dün Bursa’daydı. Doğa Koleji’nin konuğu olan Şoray burada, 1970 yılında oynadığı ‘Kara Gözlüm’ filmindeki Azize sürpriziyle karşılaştı.

Melisa Gülen’in Balıkçı Azize’yle sahneye çıktığı anları dikkatle izleyen Şoray, 45 yıl öncesine döndü. Öğrenciyi başarısından dolayı kutlayan sanatçı, bu arada kızı Yağmur’la yönetmenliğini kendisinin üstleneceği bir film çekeceklerini belirtti. Şoray, ‘Yağmur benim yaşam sebebim. Ama iş film çekmeye gelince, o benim için yalnızca bir oyuncu olur’ dedi.

İLYAS SALMAN SEVMESE DE OLUR

Türkan Şoray bu arada, başrolünü Kadir İnanır’la oynadığı efsane film ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’ın 100. yılında Türk Sineması’nın ‘en iyi filmi’ seçilmesini eleştiren İlyas Salman’a Bursa’dan yanıt verdi. Salman’ın ‘Daha iyi filmler de var’ eleştirisini hatırlatan gazetecilere konuşan Şoray, ‘Bu film Türk halkı çok sevdi ve sevmeye devam ediyor. İlyas Salman sevmese de olur’ dedi. Sanatçı söylesişi sonrası gittiği Kebapçı Tamer’de kendine ziyafet çekti.

Türkan Şoray, Kebapçı Tamer’in sahibi Tamer Paylı’yı eşsiz lezzet için kutladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X