Turkcell Yeni Pazarlara Açılacak

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, şirketin Orta Asya, Balkanlar, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’daki fırsatları değerlendireceğini açıkladı. Turkcel…

Turkcell Yeni Pazarlara Açılacak

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, şirketin Orta Asya, Balkanlar, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’daki fırsatları değerlendireceğini açıkladı. Turkcell TCELL Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, şirketin üç yıllık hedeflerini açıkladığı toplantıda Turkcell’in bölgedeki kültür, pazar ve gelişmişlik açısından Türkiye’ye benzeyen ülkelerdeki şirketleri bulup bölgesel olarak güçlenmek istediğini belirti. Terzioğlu, “Turkcell önümüzdeki dönemde Orta Asya, Balkanlar, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’daki fırsatları sürekli değerlendiriyor olacak” dedi. Terzioğlu, “Turkcell’in Fintur’da kalan hisselerin alımı için danışman seçimi finalize oldu, iki kuruluşla çalışacağız; isimleri kuruluşların kendilerinin açıklaması daha doğru” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X