‘Türkçe’yi Ajda sayesinde öğreniyorum’

Hilton Otel’de Bursalıların karşısına çıkan Türk asıllı Amerikan şarkıcı Melike Konur, Türkçe öğrenmek için Ajda Pekkan şarkıları dinlediğini belirtti.

‘Türkçe’yi Ajda sayesinde öğreniyorum’

MAHMUT DURGUT

DİL PROBLEMİ ÇEKİYORUM

Katıldığı ‘O Ses Türkiye’ yarışmasıyla adını duyuran Melike Konur önceki gün Hilton Otel Skylight Restoran’da müziksevelerle buluştu. Uzun yıllar Amerika’da yaşayan ve yarışmadan elendikten sonra Türkiye’de yaşamaya devam eden Konur, Türkçe şarkı söylerken zorlandığını bu yüzden de kendince bir yöntem geliştirdiğini söyledi. Dil problemini aşmak için Ajda Pekkan şarkılarını dinlediğini vurgulayan güzel şarkıcı, ‘Ajda Pekkan’ın şarkılarını çok seviyorum. Sözleri çok güzel ve müzik altyapısı kaliteli. Onun şarkılarıyla Türkçe’mi geliştiriyorum’ dedi.

SADECE MÜZİĞE ODAKLANDIM

O Ses Türkiye’de yarışmasından sonra Acun Ilıcalı’yla irtibatta olduklarını belirten Melike Konur, Ilıcalı’nın kendisine Survivor All Star kadrosunda yer alması için teklifte bulunduğunu belirterek, ‘Adanın ve o yarışmanın şartları oldukça zor. Ben sadece müzik yapmaya odaklandım. Onun için bu teklife olumsuz cevap verdim’ diye konuştu. Türkiye’de yaşamanın kendisi için heyecan verici olduğunu belirten Konur, ilerleyen zamanlarda Acun Ilıcalı’yla tekrar çalışmak istediğini ve bir albüm çıkarmak niyetinde olduğunu da sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X