Türkiye ekonomisi yeniden hareketlendi

Batı Trakya Yönetici ve Sanayici İşadamları Derneği (BATISİAD) Başkanı Ahmet Er, teşviklerin ekonominin genelini yeniden harekete geçirdiğini söyledi.

Türkiye ekonomisi yeniden hareketlendi

BATISİAD’ın önceki akşam Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Cem Kürşad Hasanoğlu, Osmangazi Belediye Başkan Vekili Ünal Aksoy ve Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi Başkanı Uzman Dr. Ali Emin Latif’in katılımı ile Sukaypark’ta gerçekleştirilen iftarında konuşan Er, katılımcıların Ramazan ayını kutladıktan sonra genel ekonomik değerlendirmelerde bulundu.

Yılın ilk çeyreğindeki yüzde 5’lik büyüme oranının Türkiye ekonomisinin dinamik bir yapıya sahip olduğunu bir kez daha ortaya koyduğunu belirten Er, ”Belirsizlik ortamının sona ermesinin ardından ihracatın arttırılması ve istihdamın geliştirilmesi için iş dünyasına verilen teşvikler ekonominin genelini tekrar harekete geçirdi” dedi.

Üretilmesi planlanan ve yerli araçla ilgili gelişmeler de dikkat çeken Er, ”Bu noktada elini taşın altına koyanların destekçisiyiz. Aracı ilk alanlardan birisi ben olacağım” diye konuştu. Ahmet Er, BATISİAD’da gençlerin önünü açacaklarını da sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X