‘Türkiye güçleniyor’

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, il yürütme kurulu üyeleri ile birlikte, çalışma komisyonlarıyla toplantıda buluşarak gündemi değerlendirdi.

‘Türkiye güçleniyor’

Burada konuşan İl Başkanı Cemalettin Torun, “Ülkemizin özellikle Güneydoğu bölgesindeki ve ülke sınırımızda, Suriye’de yaşanan acı olaylar ne yazık ki ülke gündemimizde birinci sırada yer alıyor. Suriye’de son yılarda iç savaş dolayısıyla zor günler yaşayan kardeşlerimize elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz. Nasıl ki önceki yıllarda Balkanlar’da ve dünyanın bir çok farklı bölgesindeki kardeşlerimize yardım eli uzattıysak, bugün de yüzyıllardır atalarımızın yaptığı gibi üstümüze düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi.

SÖZ SAHİBİ TÜRKİYE GERÇEĞİ

Dünyada son yıllarda söz sahibi olmuş, kural koyan, gittikçe güçlenen bir Türkiye gerçeği olduğunu vurgulayan Torun, bu yükselişe gölge düşürmek isteyen iç ve dış güçlerin varolduğunu belirtti. 

Torun, şunları söyledi: “Bu güçler kırk yıldır başımızda bir sorun olan terör belasını yeniden hortlatarak devletimizi ve hükümetimizi zayıflatmaya çalışıyorlar. Biz bunun bilincindeyiz. Bir yandan terörle mücadele ederken, bir yandan da işimize devam ederek, ülkemizi kalkındıracak, refah seviyemizi arttıracak çalışmalara devam etmek zorundayız. Partimizin büyük hedefleri doğrultusunda Bursa teşkilatları, bakanları,milletvekilleri, belediyeleri olarak bizler de üstümüze düşen her görevi yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X