Türkiye Kent Konseyi’nden Büyükşehire Ziyaret

Türkiye Kent Konseyleri Yönetim Kurulu Üyeleri’nden oluşan bir heyet Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Durdu Yetkinşekerci’yi ziy…

Türkiye Kent Konseyi’nden Büyükşehire Ziyaret

Türkiye Kent Konseyleri Yönetim Kurulu Üyeleri’nden oluşan bir heyet Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Durdu Yetkinşekerci’yi ziyaret etti. Yetkinşekerci’nin makamında gerçekleşen ziyarette kent konseylerinin yapısı, işleyişi ve sorunlara bakış açısı konuşuldu. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısıi ve Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Yetkinşekerci, Gaziantep’te bu dönem farklı bir kent konseyi oluşturduklarını ve sonuca rahat gittiklerini söyledi. Birlik ve beraberlik içinde projeleri yürüttüklerini işaret eden Yetkinşekerci, “Bir ekip halinde beraber çalışıyoruz. Bizler kent konseyleri olarak Türkiye’de güzel işler yapmalıyız. Özellikle büyükşehirler olarak projelerimiz hakkında fikir alış verişlerinde bulunmalıyız. Kent önemli sorunlarını gündeme taşımalıyız ve bunlara çözüm önerileri sunmalıyız” dedi. Gaziantep’te geride kalan kent konseyi toplantılarında eğitim, ulaşım ve imar konularını gündeme taşıdıklarını anımsatan Yetkinşekerci, bu konular üzerinde birçok çalışmalar yapıldığını kaydetti. Türkiye Kent Konseyleri Dönem Başkanı Hasan Soygüzel ise Gaziantep’in yanı sıra birçok büyükşehirlere ziyaretlerinin olduğunu, kent konseyi üyeleri ile fikir alış verişlerinde bulunduklarını söyledi. Şanlıurfa Eski Kent Konseyi Başkanı ve Türkiye Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Sabri Dişli de Antep’in Kurtuluş Savaşı’nda Urfa sanatçıları tarafından Osmanlıca yazılan ancak sonra Türkçeye çevrilen “Şu Antep’in Yazısı” türküsünün tablosunu Yetkinşekerci’ye hediye etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X