Türkiye Kupası sahibini buluyor

Ziraat Türkiye Kupası, yarın Bursa’da oynanacak final müsabakasıyla sahibini bulacak.

Türkiye Kupası sahibini buluyor

 Türkiye Kupası’nı tam 29 yıl önce kazanan Bursaspor, Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray’la Bursa’da karşı karşıya gelecek.

ÜSTÜNLÜK GALATASARAY’DA

Galatasaray ile Bursaspor, yarın 106’ncı defa karşı karşıya gelecek. İki takım arasında, Galatasaray’ın büyük bir üstünlüğü gözleniyor. İki takımın oynadığı 105 karşılaşmada Galatasaray 54 kez, Bursaspor ise 23 defa galip geldi. 28 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Galatasaray bu maçlarda 181 gol atarken, kalesinde ise 93 gol gördü.

HAKEM BÜLENT YILDIRIM

Bursa Atatürk Stadı’nda saat 20.30’da başlayacak 53’üncü Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasını, Ankara Bölgesi üst klasman hakemi Bülent Yıldırım yönetecek. Baki Tuncay Akkın ve Asım Yusuf Öz’ün yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Özgüç Türkalp olacak.

2 TAKIMDA DA BİRER EKSİK 

Kupa finaline 2 takımda birer eksikle çıkacak. Son lig karşılaşmasında kırmızı kart gören Bursaspor’dan Serdar Aziz, Galatasaray’dan ise Koray Günter forma giyemeyecek.

BURSASPOR’UN MUHTEMEL 11

Bursaspor’un kupa finali muhtemel kadrosu şöyle:

Harun-Şener, Ozan Tufan, Şamil Çinaz, Emre, Bekir, Belluschi, Volkan Şen, Josue, Bakambu, Fernandao

CEZALI: Serdar Aziz

BİLET ÜCRETLERİ: Kapalı Tribün 150, Maraton Tribünü 100, Kapalı Kale Arkası 50 TL

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X