‘Türkiye olarak Birleşik Krallık ile dayanışma içerisindeyiz’

Başbakan Yıldırım, Londra’daki terör saldırısına ilişkin, “Türkiye olarak dost ve müttefik Birleşik Krallık ile tam dayanışma içerisinde olduğumuzu bir kez daha ifade ediyorum.” dedi.

‘Türkiye olarak Birleşik Krallık ile dayanışma içerisindeyiz’

Başbakan Binali Yıldırım, sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki hesabından, Londra’da meydana gelen terör saldırısına ilişkin paylaşımlarda bulundu.

 

Yıldırım, İngiltere Başbakanı Therasa May’ı etiketleyerek paylaştığı tweetinde, can kaybına ve çok sayıda insanın yaralanmasına yol açan menfur terör saldırıları karşısında acıları paylaştığını belirtti.

 

Pek çok kez terör saldırılarının hedefi olmuş Türkiye’nin ve Türk halkının, Birleşik Krallık’ın acısını derinden hissettiğini vurgulayan Yıldırım, “Bu hain saldırı terörün her türüne karşı mücadelede iş birliğinin kararlılıkla sürdürülmesi gerektiğini bir kez daha gözler önüne sermiştir. Türkiye olarak dost ve müttefik Birleşik Krallık ile tam dayanışma içerisinde olduğumuzu bir kez daha ifade ediyorum. Bu elim hadisede ölenlerin yakınları ile Birleşik Krallık halkına milletim ve şahsım adına taziyelerimi sunuyorum.” ifadesini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X