Türkiye Rafting Şampiyonası Köprülü Kanyon’da Başlıyor

19 ve Open (Açık Yaş) Bay-Bayan R6 Rafting Türkiye Şampiyonası Manavgat Köprülü Kanyon’da başlıyor. Şampiyonanın 14 yıl aradan sonra yeniden Manavgat’…

Türkiye Rafting Şampiyonası Köprülü Kanyon’da Başlıyor

19 ve Open (Açık Yaş) Bay-Bayan R6 Rafting Türkiye Şampiyonası Manavgat Köprülü Kanyon’da başlıyor. Şampiyonanın 14 yıl aradan sonra yeniden Manavgat’ta Beşkonak Köprülü Kanyon 5. Konak Mevkii de yapılacağını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Baturalp Eliçevik, şampiyonada Beşkonaklı gençlerden oluşan 2 takımın da mücadele edeceğini söyledi. Şampiyonanın açılış töreninin protokol ve sporcuların katılımıyla Cuma akşamı saat 20.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirileceğini belirten Eliçevik, “Türkiye Rafting şampiyonasında yarışmalar bugün saat 15.00’da başlayacak. 5-6 Eylül tarihlerinde yapılacak yarışların ardından 6 Eylül Pazar günü saat 17.00’da Köprülü Kanyon’da yapılacak ödül töreniyle şampiyona sona erecek. Şampiyonaya 100 dolayında sporcunun katılmasını bekliyoruz. Manavgat kaymakamımız Nazmi Günlü’nün çabaları ve Beşkonak Rafting Kooparatifçileri Başkanı Refik Armağan’ın destekleriyle oluşturulan 2 takım şampiyonada Manavgat adına yarışacak” dedi. Bu arada Manavgat kaymakamı Nazmi Günlü tarafından oluşturulan organizasyon komitesi şampiyonanın sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X