‘Türkiye şaha kalkacak’

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Karacabey ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

‘Türkiye şaha kalkacak’

AYHAN FİDAN
Programına esnaf ziyareti ile başlayan Çavuşoğlu, daha sonra AK Parti Karacabey İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Çavuşoğlu, ardından Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ın makamına giderek bilgi aldı.

Karacabey İlçe Başkanlığı’nda partililerle de bir araya gelen Çavuşoğlu, 2019 yılında yapılacak seçimlere işaret ederek, “2019 Türkiye için bir eşiktir.

2023’e, 2053, 2071’e giden yolda bir mihenk noktasıdır. 2019’da yeni bir döneme geçiyoruz. Bu tarihten itibaren Türkiye şaha kalkacaktır, Türkiye daha hızlı yol alacaktır.

Bir taraf yasama erki görevini yaparken, yürütme erki de cumhurbaşkanlığı makamı da icraat makamı olarak hamlelerine devam edecektir. Türkiye tarihinde olmadığı kadar güçlü bir dönemden geçiyor” dedi. 

Suriye sorunu ortaya çıktığından bu yana Türkiye’nin duruşunun belli olduğunu söyleyen Çavuşoğlu, “Türkiye burada evvelinden bu yana Suriye’deki istikrarsızlığın ortadan kaldırılarak, toprak bütünlüğünün muhafaza edilmesine ilişkin sürekli çaba sarf etti ve etmeye devam edecek” diyerek sözlerini noktaladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X