Türkiye şampiyonu Fatmanaz ölüm kalım mücadelesi veriyor

Bursa’dan Samsun’a gitmek üzere yola çıkan ailenin içinde bulunduğu otomobil, Çankırı’da şarampole yuvarlandı. Otomobilde, mühendis baba, öğretmen anne ve kızı yaralandı. Bilinci kapalı olan 2010 Türkiye Minikler Karate ikincisi Fatmanaz, Gazi Üniversites

Türkiye şampiyonu Fatmanaz ölüm kalım mücadelesi veriyor

Bursalı aile Çankırı’da trafik kazası geçirdi, baba, anne ve kızı yaralandı. Kaza sabah saat 07:00 sıralarında İstanbul Samsun Karayolu üzerinde meydana geldi.

 

Edinilen bilgiye göre; Bursa’nın Orhangazi ilçesinde yaşayan Mevlüt Bilge, eşi ve kızıyla birlikte memleketi Samsun’a gitmek üzere yola çıktı. Bilge ailesinin içinde bulunduğu 16 VE 985 plakalı otomobil Çankırı’nın Ilgaz ilçesi yakınlarında kontrolden çıktı. Yaklaşık 30 metrelik şarampole yuvarlanan otomobilde hurdaya döndü.

 

Kazada, ziraat mühendisi Mevlüt Bilge, sınıf öğretmeni olan eşi Ayşe Bilge ve fen Lisesi öğrencisi kızları Fatmanaz yaralandı. Kaza yerine bölgeden güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri yapılan yaralılar ambulanslarla Ilgaz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılar ardından Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Bilinci kapalı olan 15 yaşındaki Fatmanaz yoğun bakıma alındı.

FATMANAZ TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Trafik kazasında ağır yaralanan Fatmanaz Bilge, henüz 10 yaşındayken büyük bir başarı elde etti. Fatmanaz, 2010 Türkiye Karate Şampiyonası’nda Minikler kategorisinde Türkiye ikincisi olmuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X