‘Türkiye, Suriye ve Irak’a döndü’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Türkiye sanki Suriye’ye dönmüştür. Türkiye adeta Irak’a çevrilmiştir” dedi.

‘Türkiye, Suriye ve Irak’a döndü’

 

İstanbul Yenikapı’da partisince düzenlenen mitingde konuşan Bahçeli, Ankara’da 102 kişinin yaşamını yitirdiği katliam üzerinden hükümete yüklendi. Bahçeli Türkiye’nin içinde bulunduğu duruma dikkat çekerek, şu görüşleri dile getirdi:

“Geleceğimiz kurban edilmekte, şehirlerimiz kundaklanmaktadır. Türkiye sanki Suriye’ye dönmüştür. Türkiye adeta Irak’a çevrilmiştir. Türkiye maalesef Libya’nın, Lübnan’ın bedenine girmiştir. Ortadoğu’nun izbe ve kanlı şehirlerini aratmayan manzaralar önünü perdelemiştir. 

Türkiye bu duruma nasıl getirilmiş, Türk milleti bu tuzağa, bu kördüğüme nasıl düşürülmüştür? Üç tarafımız denizlerle, dört tarafımız düşmanlarla çevrilmiştir. Hal böyleyken sorumlu kim ya da kimlerdir. 20 Temmuz’dan bu tarafa 93’ü asker, 75’i polis, 4’ü korucu olmak üzere 172 vatan evladı şehit edilmiş, 177 sivil vatandaş hayatını kaybetmiştir. Bunların suç ortakları nerelerdedir?

 

Türkiye kan revan içindedir. Türkiye iyi durumda değildir. Millet kaygı ve korku sağanağı altındadır. Devlet tedirgin ve dağınık haldedir. AKP’li seçim hükümeti ise sakat, sancılı ve şuursuz durumdadır. Yurdumuz adeta cenaze evine, taziye çadırına dönmüştür. 

Bedenine bomba saran üzerimize saldırmaktadır. Eline silah alan sırtını farklı güç merkezlerine dayayan terör örgütleri başımıza üşüşmektedir. Gözlerini kan bürümüş kiralık katiller satılık tetikçiler, insan görünümlü caniler Türkiye’yi ablukaya almışlardır.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X