‘Türkiye tüm meselelerin üzerinden gelecek imkana sahiptir’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye, Allah’ın izniyle, tüm meselelerin üzerinden gelecek dirayete, imkana sahiptir.” dedi.

‘Türkiye tüm meselelerin üzerinden gelecek imkana sahiptir’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Türkiye, Allah’ın izniyle, tüm meselelerin üzerinden gelecek dirayete, imkana sahiptir. İş dünyamız, lütfen dedikodulara, güncel tartışmalara aldırmasın, devletin verdiği teşvikleri alın, işiniz yoksa işinizi kurun, varsa geliştirin, büyütün. Göreceksiniz ki siz yürüdükçe devletiniz de sizin önünüzü açmaya devam edecektir.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Esnaf Buluşması programına katılarak konuşma yaptı.

“İstikrarın garantisi için harekete geçtik”

Cumhurbaşkanı Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

“İstikrarı ve güveni şahıslara bağlı olmaktan çıkartıp, sistemin ruhuna yerleştirmek üzere, yönetim sistemimizi değiştirme kararı aldık. Uzun zamandır düşündüğümüz, dile getirdiğimiz, hazırlığını yaptığımız bu sistemin, ne kadar gerekli olduğunu 15 Temmuz gecesi, bir kez daha gördük. Bunun üzerine Milliyetçi Hareket Partinin desteğiyle, Türkiye’yi darbelerin, krizlerin, kaosların sebebi olan yönetim sisteminden kurtarıp istikrarın ve güvenin garantisi olacak yeni yönetim sistemine kavuşturmak üzere harekete geçtik. Meclis üzerine düşeni yaptı. Şimdi sıra millette.”

“Ana muhalefet anayasa değişikliği konusunda doğruları söylemiyor”

“Ana muhalefet, anayasa değişikliği konusunda, maalesef doğruları söylemiyor.” diyen Erdoğan, “Hatta konuştuklarının tamamı yalan, tamamı yanlış, tamamı iftira desek yeridir. Mesela diyorlar ki ‘rejim değişecek, rejim tehlikede.’ Yalan, rejim falan değişmiyor.” şeklinde konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X