Türkiye’de çıtayı yükselteceğiz

Grand Swiss Bellhotel Çelik Palas’ın stratejik bir adım attıklarını ifade eden Sayed Afifi, ”Grup olarak dünya çapında 172 otelin idaresini ve işletmesini elimizde bulunduruyoruz. Türkiye’de çıtayı yükselteceğiz” dedi.

Türkiye’de çıtayı yükselteceğiz

AYŞEGÜL GÜRAL AKTÜRK

Çelik Palas Hotel’i, Swiss-BelHotel International zincirine katarak Türkiye pazarına adım atan Hong-Kong China Global Otel Yönetimi Grubu, hızlı bir başlangıç yaptı.

İşletme hakkını elinde bulunduran MSN Yapı’nın, stratejik anlaşma sonucu hotelin idaresini vermesinin ardından çalışmalara başlayan dev grup, hizmet kalitesini daha üst noktalara taşıyacak önemli değişiklikler için düğmeye bastı. Öncelikle tesisin adı ‘Grand Swiss Bellhotel Çelik Palas’ olarak değiştirildi. Olay Gazetesi’ne konuşan Suudi Arabistan Bölgeleri Sorumlusu Swiss-BelHotel CEO’su Sayed Afifi, Bursa’nın çok güzel bir şehir olmasından dolayı stratejik ortak olarak seçildiğini söyledi. Afifi, ”Bursa’ya tamamen yeşillik hakim. Arapların Bursa’ya bakış açıları çok olumlu. Bu nedenle oteller zincirimize bir otel de burada katmak istedik” dedi.

YATIRIMLAR DEVAM EDECEK

Yatırımlarının Türkiye genelinde devam edebileceğini dile getiren Afifi, İstanbul ve Bodrum’da bazı görüşmeler yaptıklarını açıkladı. Afifi, ”Belki ileride Ayvalık’ta da bir yer olabilir. Bu bölgelerde de yatırım yapmayı düşünüyoruz. Birçok görüşme gerçekleştiriyoruz. Neler olacağını şimdiden söylemek pek mümkün değil. Henüz kesinleşen birşey yok” diye konuştu.

OSMANLI’YI HATIRLATACAK

Sayed Afifi, yeni yönetimin otelde gerek personelin kıyafeti gerekse odaların dekorasyonlarının Osmanlı zamanına uyarlanmasına yönelik çalışmalar yapacağını kaydetti. Afifi, ”Personelden odalara kadar insanlar buraya geldiğinde Osmanlı’yı tekrar hatırlayacak. Misafirlerimiz buraya girdikten sonra onların rahat etmesi ve her konuda mutlu ayrılmaları için elimizden geleni yapacağız” dedi.

TECRÜBEMİZİ YANSITACAĞIZ

Yönetimin değişmesi durumunun daha çok yeni olduğuna dikkat çeken Afifi, önceliğin işi bilen personel alımına verileceğini söyledi. Afifi, ”Uluslararası bir tecrübeye sahibiz ve bu tecrübemizi buraya yansıtacağız. Uluslararası bir markayız ve buna göre hareket ediyoruz. Buradaki personelin hepsi değişmedi; işin üzerine bir şeyler katmamız için buradaki eski personellere ihtiyacımız var ama çalışan sayısımızı artıracağız ve işi biraz daha yükseğe taşıyacağız” diye konuştu.

TÜRKİYE ÖNEMLİ BİR PAZAR

Grup olarak tüm dünyaya yönelik çalışmalar yaptıklarının altını Çizen Afifi, dünya çapında 172 tane otelin idaresinin ve işletmesinin ellerinde olduğuna vurgu yaptı. Sayed Afifi, ”Burada olduğumuz için çok mutluyuz. Türkiye bizim için önemli bir pazar. Bu pazarda yer almaktan memnunuz ve çıtayı daha yükseğe taşıyacağımızı düşünüyoruz” dedi.

TRANSFER HİZMETİ AL-ANSAR TURİZM’DEN

Al-Ansar Beğenilir Turizm Sahibi Hakan Beğenilir, Swiss-BelHotel Grubu ile konukların transferleri noktasında bir anlaşma yaptıklarını söyledi. Beğenilir, ”İstanbul’dan buraya gelecek misafirlerin transferlerini veya başka şehirden gelecek transferleri, ayrıca otel içindeki müşterilere araç kiralama hizmetlerini Al-Ansar turizm sağlayacak” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X